Kövess minket!
  
     

A viaszszobrok groteszk szépsége

A viaszszobrok groteszk szépsége
2014, június 2.

Akik fogékonyak a világ minden szépségére, képesek meglátni mindenben a gyönyörűséget, és úgy gondolják, minden művészetben lehet valami lenyűgöző, továbbá olyasmit akarnak tapasztalni, amilyet még soha sem, érdemes elgondolkodniuk Madame Tussauds múzeumán, ahol hírességek viaszszobrait mutatják be.

Legyen ez akár a kedvenc énekese, sportolója, esetleg egy nagyon híres történelmi személy, felháborodást kiváltó régmúlt élt alak, egy neves színésznő, a pápa vagy akár egy fiktív karakter, a londoni Madame Tussauds panoptikumban megtekintheti életre keltett viasz mását, mely a legmegdöbbentőbb hasonlósággal mutatja be a róla mintázott szereplő külsejét.

Páratlan élményeket tapasztalhat meg ennek a múzeumnak a látogatása során, számtalan fotót készíthet, amit megoszthat barátaival, ismerőseivel, és új ismeretekkel, érdekességekkel ismerkedhet meg. Természetesen az angol nyelv tudása szükségeltetik ehhez a kiránduláshoz, viszont az ott töltött idő alatt is rengeteg új angol szót tanulhat meg.

Amennyiben érdekli ez a páratlan viaszmúzeum és tervezi a meglátogatását, látogasson el egy angol tanfolyamra, hogy még csodálatosabb élményben lehessen része!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam1
Az angol nyelvtanfolyamok hasznosságáról

Az angol tanulás nagyon fontos, hiszen ez a nyelv szerte a világban szinte bárhol használható és gyakorlatilag az alapműveltség részét...

Close