Kövess minket!
  
     

Alapozza meg gyermeke jövőjét: nyári Junior tábor külföldön

Alapozza meg gyermeke jövőjét: nyári Junior tábor külföldön
2017, március 31.

A mai világban már elengedhetetlen legalább egy idegennyelv ismerete. Leginkább jövőnk építése kapcsán szükséges, hogy megértsünk egy további nyelvet, hiszen a legtöbb munkahelyen már feltétel, de akár egy egyszerű külföldi kirándulás során is nagy hasznát vehetjük.

Manapság már a továbbtanulásnál is jelentős szempont, hogy a diák beszéljen minimum egy idegennyelvet. Világnyelvként az általánosan elfogadott idegennyelv az angol. Szinte már minden iskolákban alapvető tantárgyként tanítják, de további nyelveket is tanulhatnak a diákok a legtöbb intézményben. Az iskolai tanítási körülmények között, sajnos kevesen sajátítják el megfelelő szinten a különböző nyelvek használatát. Sokan különféle iskola utáni nyelvoktatáson próbálják fejleszteni tudásukat, de talán az egyik leghatásosabb módszer, ha anyanyelvi környezetben tanulunk.

Sok iskola és vállalkozás szervez külföldi nyelvi táborokat, amelyek számos előnnyel is járhatnak, például a diákok rengeteg új kapcsolatra tehetnek szert, amiket később az adott nyelv folyamatos használatával tarthatnak fenn. Ha szeretné, hogy gyermeke megfelelő körülmények között, hatékonyan sajátítson el egy idegen nyelvet, akkor érdemes nyári idegen nyelvi táborba küldeni!

Cégünk megannyi külföldi nyári nyelvi tábort szervez nyolc és huszonegy év közötti fiataloknak. Küldje hozzánk gyermekét és vegyen részt junior programunkban! Két vagy négy hetes junior programunk keretein belül, a standard vagy intenzívebb nyelvi tanfolyamok mellett, a tanulóknak lehetőségük van kipróbálni különböző szabadidős programokat is, ahol Európából és Amerikából érkező képzett csapatfelügyelők gondoskodnak felügyeletükről. A nyelvtanulást tovább segíti, hogy a fiatalokat külföldi családoknál helyezzük el, így elősegítve az idegennyelv folyamatos használatát!

Ha szeretne gondoskodni gyermeke jövőjéről, akkor fejlessze nyelvtudását időben! Küldje el nyári nyelvi táborainkba, hogy a nyár végére nagyban fejlődjön nyelvtudása és egy örök emlékben legyen része! A junior programmal kapcsolatban honlapunkon további információkat találhat! Látogasson el a www.worldedu.hu címre! További kérdésekkel kapcsolatban hívjon minket a +36-30/897-7828 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@worldedu.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
oktatás2
Miért van szükség oktatásra?

A tanulás igen sokszínű lehet, több fajtája is létezik, annak függvényében, hogy mi az, amit meg szeretnénk tanulni, és pontosan...

Close