Kövess minket!
  
     

Krimi fanatikusoknak!

Krimi fanatikusoknak!
2014, június 2.

Akiknek az olvasás a mindenük és imádják a krimit, a nyomozást, a bűntények megoldását, a rejtélyeket, a logikus következtetéseket, és az új ismereteket, biztosan kiolvasták már Sherlock Holmes főszereplésével az összes regényt, novellát és nem egyszer látták a filmeket is, amiben ez a különleges detektív szerepel, aki talán a legnépszerűbb fiktív szereplő a krimik terén.

Segédje, Doctor Watson neve is ismerős lehet, hiszen a mai irodalomban és a köznyelvekben is sokszor előfordulnak humoros párbeszédek a főszerepléseikkel, utalva Sir Arthur Conan Doyle regényeinek hőseire.

Jó hír lehet azok számára, akik szívesen olvassák vagy nézik ezeket a történeteket, sőt, fanatikusan rajonganak a szériáért, hogy Angliában, egy viktoriánus bérházban immáron évek óta létezik egy Sherlock Holmes múzeum, ahol viaszszobrokat tekinthetünk meg, kedvencünk mindennapi tárgyait, továbbá a nyomozó és segédjének életterét.

Az alapvető angol nyelvtudás viszont elengedhetetlen ehhez a látogatáshoz, viszont ha nyitott szemmel járunk, a múzeumban is bármi segítségünkre lehet az angol nyelvtanuláshoz, ezáltal akár kedvenc regényhőseink által is tanulhatjuk az angol nyelvet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angolnyelvoktatás2
Az óangol nyelv szépsége

Mint minden nyelvnek, az angolnak is vannak ősei, amelyekből kialakult, melyek hatással voltak a szókapcsolataira, hangzásaira, kialakulására és mai formájára,...

Close